Mp3 Doctor

Mp3 Doctor

Mp3 Normalizer BPM Mp3 Encoder – Mp3 Doctor Official Blog

Mp3 Doctor RSS Feed
 
 
 
 mp3 geluids niveau mp3 geluidsniveau mp3 converteren

MP3 Doctor PRO is een editing tool waarmee je optimaliseren, testen, aanpassen en verbeteren van al uw MP3’s en Wavs op verschillende manieren. U kunt repareren onvolmaakte songs of te wijzigen met TRIM, vereffenen, resample, en met een zeer efficiënte en verbeterde procedure voor normalisatie MP3s – VOLUME normaliseringsinstelling en volume boost – functie. Het doel is u in staat om een vergelijkbare kwaliteit, volume en geluid in al uw MP3’s en ontdek een nieuwe kwaliteit in uw mp3-bestanden.

Door deze manier zul je niet alleen maar een consistent volume in uw verzameling MP3’s, maar u ontvangt ook een constante kwaliteit.

In de toekomst, bij het spelen van uw afspeellijst op uw mp3-speler, uw mp3-bestanden goed in overeenstemming met een passende omvang.

Er worden geen bestanden die klinkt ‘opaque’, ‘versleten’, ‘saai’ of ‘zwak’, en met een laag volume. Ook anderen die geluiden te sterk, schandalig of luid. Het afspelen wordt glad, met een goed volume, zo nodig om een onderscheid te maken en te genieten van elk nummer en voor elk deel.

Normaliseren

 

Audio normaalgloeien is het proces van toenemende (of dalende) de amplitude van een audio-signaal, zodat het resultaat overeenkomt met een gewenste maximale amplitude. Gewoonlijk wordt de normalisering verhoogt de amplitude van de audio golfvorm met een maximum niveau dat geen enkele verdere verstoring. Zei in gewone woorden, normaalgloeien versterkt het volume (winst, volume) aan de maximaal mogelijke.

Het concept van dynamische normaalgloeien wordt gebruikt op dit moment, wat betekent dat het volume wordt vergroot in elk frame, door middel van ingewikkelde berekeningen, in plaats van het uitvoeren van een totale versterking van het audiobestand.

De dynamische normalisatie is de meest efficiënte methode te versterken, zodat een doeltreffende en wereldwijd, een audio-bestand (WAV, MP3, etc).

Het verschil tussen de dynamische normaalgloeien enerzijds en de oude methode bekend als mp3gain aan de andere kant, is in feite dat de toename van het volume plaatsvindt in elk frame van het archief, zelfs rekening houdend met verschillende geluidsdragers, zoals hoge frequenties, hoge en bas. Er is een totale winst, gebaseerd op een complexe berekening die alleen vullen de audio niveau dat nodig is om nadere uitwerking.

 

Waarom wil iedereen hard te normaliseren hun verzameling van mp3-bestanden?

 

Jaren geleden, mensen geluisterd naar hun vinyl lang speelt placidly vergadering in de woonkamer, omgeven door een vriendelijke stilte.
Zelfs de covers van de oude grammofoonplaten werden groter en bevatten veel informatie, songteksten en vele foto’s. Mensen kunnen comfortabel zitten, zonder enige haast om te luisteren naar elk LP (Long Play).

Het geluidsniveau laag was in die omgeving en de mensen kunnen horen elke noot en elk geluid detail opgenomen in de LP.

Maar vandaag, we horen onze favoriete muziek reizen in een trein, het rijden door een onderzeese tunnel, die in een park vol met andere sporters, enz.. De ruis is aanwezig om ons heen.

Ook moeten we beseffen dat we onze eisen voor kwaliteit en standaardisering van de omvang, wij zijn gewend om met spelers die een betere geluidskwaliteit. Vandaag hebben we een norm voor een kwaliteit die veel hoger is dan de norm die bestonden op het moment van dit geïdealiseerd scène die we al eerder zagen: een persoon zit rustig in huis, genieten van de muziek op een vinyl LP, terwijl u op de cover van de LP.

Om muziek af te spelen in de moderne hoogwaardige apparaten die momenteel bestaan, moeten we “tweaken” die oude opnamen van geluid, het versterken van de lage, midden en hoge tonen.

Momenteel is het niet genoeg om de nummer een, met een totale toename in volume. Onze hoge normen vereisen een moderne en efficiënte proces van normalisatie van het volume. Dus moeten we versterken en verwerken elk frame onafhankelijk. De verhoging van de lage frequenties waar nodig, bevestiging van de hoge noten soms verduidelijken en benadrukken de stem in een nummer … Kortom, we hebben een proces van normalisatie in overeenstemming met de hoge kwaliteit muziek afspelen apparaten die we gebruiken vandaag.

Evenmin mogen we niet vergeten de rumoerige omgeving waarin wij leven in onszelf.

 

Bass Boost

 

Mp3Doctor PRO kan versterking van de bas, verrijking van de ervaring van het luisteren ritme, Latin, jazz, salsa, rock en dance muziek, onder andere genres.

Misschien is het woord dat het best beschrijft dit proces is geoptimaliseerd normaliseren.

mp3 normalizer - mp3gain

Mp3Doctor PRO vergroot de ritmische en percussieve (drums) delen, verhoogt het volume krijgen in de bas, de middelste frequenties zijn geretoucheerd om de “aanwezigheid” van de stemmen en om de definitie van de instrumenten, zoals piano’s, gitaren, violen. Een van de opvallendste voordelen is dat je duidelijk kan waarnemen elk van deze muziekinstrumenten die zijn toegenomen en gedefinieerd; niet langer klinkende randen, vervormd of verward.
De hogere noten van het lied zal ‘glans op haar eigen’ na de normalisatie.

Wat zijn de methoden die we gebruikt voor de nadere uitwerking, gelijk en optimaliseren met verschillende niveaus van de verschillende instrumenten van elke song? Een zeer moderne normaalgloeien algoritme, dat zijn meestal gedaan beeld voor beeld (44100 per seconde gemiddelde).

Het resultaat zal zijn, zodat u niet nog meer te bewegen de volumeregelaar op uw mp3-speler met elke song afgespeeld.

 

Hoe moeilijk is het gebruik van Mp3Doctor PRO? De leercurve is hard?

 

U hoeft niet te worden van een audio-ingenieur voor het gebruik van de Mp3Doctor PRO. In feite is het heel eenvoudig te gebruiken. U hoeft alleen voor het laden van het mp3-bestand en druk op een knop, dat is het.

 

Moet ik een aantal specifieke kennis om inzicht te krijgen in de verschillende audio-instellingen van Mp3Doctor PRO?

 

Nee, nogmaals, alleen moeten kunnen druk op een knop. Dat is alles. Je drukt op een knop en de software draait automatisch, niets meer nodig. Misschien is de enige vereiste is dat u ontspannen en genieten van uw favoriete muziek.

Mp3Doctor PRO is de nieuwe hoogconjunctuur in termen van goed kwaliteit. Onmisbare metgezel als je het afspelen van digitale audio in draagbare apparaten zoals mp3-spelers, MP4-spelers, memory sticks, walkmans, draagbare mp3-speler in je auto, enz.. De software is ook geschikt en onmisbaar voor desktop computers en laptops.

Het zal je niet meer te voortdurend aanpassen van het volume schuifje bij het afspelen van MP3’s. U hoort instrumenten die nog niet eerder opgevallen.

Elke song zal in combinatie met het einde van het vorige nummer in een vlotte en perfecte manier.

Ook kunt u het tempo of de toonhoogte als je wilt een professionele DJ. Variaties in de hoeveelheid winst zal geen pijn.

Als een nummer begint met een zachte, lage volume, dit deel zal het volume adequaat zonder dat daardoor verstorend anderen delen die al een hogere of voldoende volume. Elk onderdeel van elke song zal heel hoorbaar, met de juiste volume.

Zonder de dynamiek van elk nummer, de omvang van elk deel wordt het meest geschikt voor een optimale reproductie

mp3 geluids niveau, mp3 geluidsniveau

Comments are closed.

Mp3Doctor

Mp3Doctor have 8544
Twitter followers.

mp3 normalizer, mp3 doctor,mp3doctor pro,mp3doctor,mp3 normalizer,mp3 volume booster,mp3 equalizer,mp3 enhancer,mp3doctor pro,normalize mp3,increase mp3 volume,programa za rqzane na pesni,pitch changer online,mp3 volume booster online,online pitch changer,mp3gain pro serial,mp4gain full,song pitch changer,increase mp3 volume online,music pitch changer,pitch changer,mp3 volume normalizer,increase volume of mp3,mp3 booster,mp3 doctor pro,mp3 pitch changer Mobile version make audio cd mp3 rocket mp3 files youtube to mp3 mp3 maker mp3 music editor music pitch changer music speed changer mp3 volume booster software to edit mp3 songs mp3 edit software edit mp3 software mp3 volume adjustment software mp3 volume booster software free download mp3 volume booster software music volume enhancer volume level mp3 enhance mp3 volume raise mp3 volume level mp3 volume music volume booster computer volume booster sound volume booster volume booster download mp3 file volume booster mp3 volume booster mac download volume booster audio volume booster free volume booster

Categories

Recent Search Terms

Popular Search Terms

Tags